Продюсер “Пающіх трусів”, які виступатимуть на ювілеї Ужгорода упевнений, що екс-учасниця групи знялася в порно задля скандалу

Учасниці групи “Пающіє труси” і продюсер колективу Володимир Бебешко прокоментували порно-скандал з екс-учасницею колективу Вікторією Ковальчук.

Раніше повідомлялося, що дівчина віддала перевагу кар’єрі телеведучої, і колектив по-доброму попрощався зі своєю “бойовою одиницею”. Однак виявилося, що саме зйомки в порно в 2011 році, коли вона вже була учасницею колективу, стали причиною звільнення.

“Мені здається, Віка не боїться скандалу. Ви ж розумієте, якщо б вона тільки захотіла, знайшла б спосіб прибрати ці знімки і ролики з загального огляду. Вона усвідомлювала, на що йде”, – прокоментував Бебешко.

Колишні колеги Вікторії були шоковані її вчинком. Колектив, не дивлячись на відвертість і участь в еротичних фотосесіях, дотримується певних моральних принципів, та й заробляють дівчата цілком достатньо.

“Кожна з нас заробляє в місяць близько 10 тис. доларів. Розуму не можемо докласти, навіщо Віка замарала свою репутацію, знявшись в порно. Це було як мінімум нерозумно – ми з дівчатами просто в шоці!” – обурені дівчата діями екс-колеги.

Нагадаємо, гурт  “Пающіє труси” запрошено міським головою Ужгорода на ювілей міста у кінці вересня.

http://tsn.ua