Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Грошове дерево допоможе при геморої

За твердженням медиків, грошове дерево (воно ж – красула або товстянка) виробляє біологічно активні речовини, які покращують середовище проживання, що позитивно впливає на організм людини. Очищаючи повітря, грошове дерево сприяє зниженню фізичної та психологічної втоми. Також воно має антивірусну активність, завдяки чому є профілактикою респіраторних захворювань

Скільки потрібно митися?

Для більшості щоденні водні процедури увійшли в звичку і стали частиною способу життя для кожної поважаючої себе людини. Однак, мало хто знає, що щоденне прийняття ванн з шампунями і гелями – може бути небезпечно і завдати шкоди шкірі і організму людини.

Печені яблука корисніші за свіжі

Користь печених яблук перевищує де в чому свіжі. Зокрема, згідно з науковим дослідженням, печені яблука в повному обсязі зберігають вітаміни А, В1, В2, В3, В6, В9, Н, РР, С, Е.

Хвороба молодшає

В Україні у кожної четвертої жінки при первинному обстеженні у мамолога виявляють запущену форму раку молочної залози. Про це повідомив головний онколог Міністерства охорони здоров`я України Ігор Седаков під час презентації проекту «Чоловіки проти раку грудей».

Вибираємо махровий рушник

Якісний махровий рушник – це 100% бавовна без додавання синтетики, виготовлена із зачесаної пряжі з довжиною ворсу 5 мм, щільністю не менше 500 г/кв.м

На який розмір грошової допомоги по безробіттю можна розраховувати?

Розмір допомоги по безробіттю залежить від страхового стажу, а також від того, скільки застрахована особа пропрацювала протягом року, до того як втратила роботу на умовах повного або неповного робочого дня (тижня), сплачуючи страхові внески. Якщо не менше 26 календарних тижнів, то розмір допомоги по безробіттю визначається у відсотках до її середньої заробітної плати (доходу).

Як позбутися від пилового кліща?

Часте прибирання в будинку необхідне не тільки для загальної доглянутості приміщення, але і для позбавлення від всіляких паразитів. Недобросовісне прибирання може призвести до хвороб. Йдеться про пилових кліщів

Що робити, коли болять суглоби

У осінньо-зимовий період, коли настає похолодання, погіршується самопочуття пацієнтів, особливо середнього та старшого віку. Загострюється ряд захворювань і найчастіше – ревматологічних. І особливо актуальним в цей час є так званий суглобовий синдром.
Він зустрічається практично при усіх ревматологічних захворюваннях. В першу чергу, при ревматичній хворобі серця, захворюванні суглобів, хребта і системному захворюваннї сполучної тканини.

Як доглядати пупок немовляти

Пупочок малюка – це перший привід для хвилювання матусі. Не всім відомо, як доглядати за одним з найбільш делікатних місць на тілі немовляти.

У курячій приправі м’яса не виявили

Якщо бульйон пахне куркою, це ще не означає, що вона там є. Сучасні технології дають змогу легко «обманювати» зголоднілих м’ясоїдів. Приправив овочевий суп ароматним порошочком – і готово

Як швидко зварити горох

Гороховий суп і каша є традиційними і улюбленими стравами слов’янської кухні. Крім численних корисних властивостей, страви з горохом володіють високою калорійністю і є незамінними у холодну пору року. Однак багато господинь не поспішають частувати своїх близьких цими стравами, оскільки процес їх приготування займає надто багато часу.

Вода для кролів

Вода по можливості повинна бути у кроликів завжди, особливо при сухому типі годівлі

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатні індекси: 91145, 91146.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ»!

http://zakarpatpost.com/