Місто Берегово потоне в смітті

Через заборгованість перед «Біо Берег» місто не прибиратимуть.

Із 4 листопада центр Берегова вже не прибирався. Тоді на нараді міський голова Золтан Бабяк зустрівся з керівником ТОВ «Біо Берег», який пообіцяв продовжити прибирання міста в борг до 11 листопада.

Однак протягом 10 днів на рахунок вказаного підприємства Державне казначейство проплатило тільки 5 тисяч гривень, враховуючи, що загальний борг підприємству становить 165,7 тис. грн, з них на рахунку казначейства — 67, 7 тисяч гривень.

Варто зазначити, що кожного місяця міська влада в середньому платить «Біо Берег» за прибирання міста близько 31 тисячу. Отже, існує 5-місячна заборгованість.

 

 

 

 

 

 

 

950-річне Берегово, місто обласного значення, яке щодня відвідують сотні туристів не тільки з усієї України, але й із закордону не повинно демонструвати містянам та гостям переповнені урни зі сміттям та розкидані відходи.

Міська ж влада, звісно, переймається цією складною справою та наразі шукає найбільш оптимальні шляхи її вирішення. Тільки за умови оплати коштів, які знаходяться на рахунку Державного казначейства, тобто 67,7 тис. грн, підприємство «Біо Берег» продовжить безперебійну роботу з прибирання міста.

Також міське керівництво просить берегівчан поставитися з розумінням до ситуації, що, на жаль, наразі склалася.

http://www.beregszasz.com.ua