Інна Богословська вийшла з Партії регіонів і закликала Януковича піти у відставку

Причин свого виходу Богословська не пояснила.

Депутат Верховної ради Інна Богословська прийняла рішення про вихід з Партії регіонів, йдеться у повідомленні прес-служби депутата.

“Я виходжу з Партії регіонів і з складу фракції Партії регіонів у парламенті”, – заявила Інна Богословська.

Як повідомлялося сьогодні раніше, глава адміністрації президента України Сергій Льовочкін також подав у відставку. Про це повідомило одне з поінформованих джерел.За даними джерела, рішення могло бути викликано незгодою з діями міліції стосовно розгону Євромайдану в центрі Києва. При цьому офіційного спростування або підтвердження інформації поки немає.

Нагадаємо, штурм Майдану розпочався в ніч проти суботи. Люди у паніці втікали. А тих, хто відмовлявся йти добровільно, “Беркут” підганяв кийками, не жаліючи навіть дівчат та жінок. Серед активістів звучали заклики до чинення опору співробітникам міліції, але вони були поодинокими і до них ніхто не прислухався. Нині Євромайдан переїхав на Михайлівську площу, де зібралося понад 3 тисяч людей.

Щохвилини туди масово підходять нові люди.

http://tsn.ua

Народний депутат Інна Богословська після силового розгону Євромайдану заявила про вихід з фракції і партії Партії регіонів.

Про це “Українській правді” повідомили у прес-службі депутата.

“Я виходжу з Партії регіонів і зі складу фракції Партії регіонів у парламенті”, – процитувала прес-служба заяву Богословської.
Вона пропонує сформулювати пропозиції, прийнятніі для Януковича.

“Запропонувати Януковичу варіант, який може вберегти Україну від кровопролиття і зберегти Януковича, членів його сім’ї та найближче оточення від відплати”, – запропонувала вона.

Таким варіантом вона бачить “негайно звернутися до ЄС про скликання позачергового саміту Україна-ЄС для підписання Угоди про асоціацію, підписати угоду і подати у відставку”.

Депутат закликала створити нову більшість у парламенті і зробити Верховну Раду політичним центром України.

“Перше і найголовніше – це створити нову більшість у парламенті і зробити з українського парламенту головний політичний центр України”. – сказала вона.

Також вона вимагає від нової більшості звернутись до Рибака з вимогою організувати роботу парламенту.

“Якщо він не згоден або не в силах – він повинен подати у відставку, народ України буде йому вдячний”, – заявила Богословська.

http://www.pravda.com.ua