“Регіонали” і “гайдошівці” зірвали сесію Берегівської міськради

2 грудня о 19.00 в сесійній залі Берегівської міської ради мала відбутися позачергова 28-а сесія.

Проте сесію неможливо було вважати легітимною через відсутність кворуму: було зареєстровано 15 депутатів, а мінімум для проведення — 19. Одразу ж не зрозуміло, чому у сесійній залі не було головного ініціатора проведення сесії Едуарда Пуканича, який раніше повідомив у соціальних мережах про свій вихід із ПР.

Також не було у залі депутатів з партій ДСУУ та ПР. Перші написали звернення, яке присутнім зачитав міський голова Золтан Бабяк. У документі йшлося про відтермінування позачергової сесії, адже у депутатів було менше доби для зборів усіх членів фракції. Також у звернені зазначалося і те, що ДСУУ мала інформацію про неявку фракції ПР на сесію, а без депутатів, які відіграють головну роль у ситуації, що склалася в країні конструктивного прийняття рішень бути не може.

На сесії у Берегові повинні були розглянути висловлення недовіри чинним Прем’єр-міністру, Кабінету Міністрів України, звернення до Президента України з вимогою відправлення у відставку Прем’єр-міністра та КМУ, звернення до Президента України з вимогою про відставку.

Тож, наразі сесію попередньо вирішено перенести на четвер, 5 грудня, на 11.00.

beregszasz