У Виноградові показують «Артвізитівку України»

У виставковому залі «Імпасто» у неділю відкрилася виставка картин учасників проекту «Артвізитівка України» Любові Сенчук та Любомира Мартинюка. Автори представили кілька десятків оригінальних робіт із флористики, а також натюрморти, пейзажі, портрети.

Всього в масштабному проекті , зазначила на відкритті виставки його автор Людмила Черватюк, наразі бере участь 360 художників з різних куточків України. Це дає можливість цінителям образотворчого мистецтва як вітчизняним, так і зарубіжним, ознайомитися з кращими надбаннями в живописі та в цілому сформувати уявлення про духовно-культурний простір нашої країни. Зрештою, це й чудова нагода проявитися для молодих талантів.

Відкриття виставки відбувалося після євромайданної акції у центрі Виноградова і, очевидно, тому не було велелюдним. Присутніх привітав начальник управління Василь Югас. Про творчий доробок Любові Сенчук і Любомира Мартинюка схвально відгукнулися краєзнавець Марія Конкіна, художники Павло Кутлан і Валентина Костьо. Врешті, всі зійшлися на думці, що українська артвізитівка в «Імпасто» однозначно буде цікавою глядачам , а ще корисною у творчому плані для місцевих художників. Цілком можливо, що когось із тутешніх живописців запросять до участі у всеукраїнському проекті. А чому би й ні?

Василь Вишнянський, “Новини Виноградівщини”