23-річний закарпатець помер на дискотеці

Тепер причину раптової смерті 23-річного чоловіка, який був інвалідом з дитинства, з’ясовує міліція.

Як повідомляють правоохоронні органи, на Хустщині під час посту закриваються усі сільські клуби та дискотеки, а у перший день Різдва у клубах знову танці. 23-річний житель одного з сіл Хустщини на ім′я Іван теж вирішив сходити на дискотеку.

Під час танців хлопець підійшов до сцени й обперся на неї ліктями.

“Незабаром, ді-джей зауважив, що хлопець стоїть вже тривалий час, спершись на сцену, і вирішив перевірити, що з ним таке. Однак на запитання той зовсім не реагував. Ді-джей одразу звернувся до завідувача клуба. Озброївшись ліхтарем, вони вдвох вирішили перевірити Івана. Засвітивши на нього, жінка зрозуміла, що хлопець мертвий…”, – повідомляє прес-служба.

Про пригоду в клубі завклубом повідомила в міліцію. Правоохоронці під час огляду небіжчика тілесних ушкоджень не виявили. Як кажуть очевидці, хлопець був інвалідом з дитинства.

Щоб встановити причину смерті молодого чоловіка, тіло небіжчика направлено в прозектуру Хустської районної лікарні.

“А в іншому селі на Хустщині на Різдво сталася спроба суїциду. Син зі своєю дружиною прийшли на святкову вечерю до батьків. Після вживання горілки між чоловіками спалахнув конфлікт. Після чого батько пішов у сусідню кімнату, де намагався покінчити життя самогубством. На заваді суїциду став син, який на допомогу викликав міліцію. Після надання першої медичної допомоги чоловік був відпущений з лікарні додому”, – пише Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС.

http://www.mukachevo.net