Їжте, дітки, гнилі продукти!

Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

Їжте, дітки, гнилі продукти!

У дитсадки привозять продукти за завищеними цінами. Для дітей привозять картоплю, якою в селах годують свиней

Весняний призов. Коли чекати на повістку

Прийшла повістка. Несподівано? Можливо, для декого і так, адже восени 2013 року було анонсовано, що надалі служба в лавах армії буде лише за контрактом. Проте весною цього року тисячі юнаків все ж отримають повістки.

Відкриті люки на дорогах – це пастка для людей і машин

Нині на вулицях міста можна побачити немало «чорних дір», які перешкоджають руху автомобілів і становлять небезпеку для людей.

Обережно, таксист-крадій!

В Ужгороді викрили злодійкуватого таксиста

Злети й падіння в стані опозиції

Останній місяць, наповнений драматичними подіями в Україні, вніс істотні корективи в суспільні настрої нашої країни. Ще два місяці тому Порошенко скромно тулився до майданівської сцени, чекаючи дозволу лідерів опозиції на свій виступ. Сьогодні він пре як танк…

Що не варто пити на морозі?

У холодну погоду хтось п’є гарячі напої, хтось – міцні і думає, що між ними можна поставити знак рівності. Чим не варто зігріватися у холодну зимову пору, давно з’ясували експерти-фізіологи.

Автостопом по світах: від Карпат – до Йорданії…

У селі Торунь, що на Міжгірщині, на свята завітали два чоловіки із Запоріжжя – 58-річний Семен та його 29-річний син Дмитро. Старшого чимало місцевих добре знають: влітку жив у палатці неподалік села на узвишші. Житель великого промислового міста безмежно закоханий у гори, тож узяв із собою в Карпати тепер і сина. А той взагалі – подорожуючий з великої літери…

Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатний індекс газети — 09658.

http://zakarpatpost.com/