Місцеві бюджети Закарпаття поповнились на 198 млн. гривень

Таку суму податків і зборів до місцевих бюджетів області сплачено в січні-лютому 2014 року. У порівнянні з відповідним періодом минулого року до бюджету від платників надійшло на 1 млн. 290 тис. гривень більше.

Найбільша частка надходжень до місцевих бюджетів припала на податок з доходів фізичних осіб. Його в місцевій скарбниці 69 відсотків, а саме 136 млн. 889 тис. гривень. На другому місці по сумі надходжень – єдиний податок, частка якого складає 16,6 відсотків – майже 33 млн. гривень. На третьому місці по сумі надходжень – плата за землю. Її відсоток у місцевій казні Закарпатської області – 6,7. В грошовому еквіваленті – 13 млн. 365 тис. гривень.

– Стабільного та ритмічного наповнення бюджету досягнуто завдяки якісній діяльності всіх територіальних органів Міндоходів у Закарпатській області, також 10 центрів обслуговування платників, де громадяни і підприємці отримують фахові консультації, кваліфіковану підтримку та податкові послуги, – зазначає перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Тетяна Шаповалова.

Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області