На Закарпатті – новий керівник управління фінансових розслідувань

Загалом по Україні призначено 16 нових керівників слідчих територіальних управлінь фінансових розслідувань Міндоходів. Про це заявив заступник Міністра доходів і зборів України Володимир Хоменко під час наради в Міндоходів.

«Сьогодні повинні бути прийняті нові підходи до роботи слідчих та оперативних підрозділів. Основні завдання, які стоять перед новими керівниками – це знищення злочинних схем ухилення від оподаткування та нелегального обігу підакцизної продукції, а також боротьба із контрабандою», – зазначив Володимир Хоменко.

Нових керівників слідчих територіальних управлінь фінансових розслідувань призначено у Волинській, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Київській, Кіровоградській, Луганській, Одеській, Полтавській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Довідково: Шукост Михайло Максимович, полковник податкової міліції.

Народився 1966 року в с. Нижня Яблонька, Турківського району Львівської області.

В 1997 закінчив Харківський університет внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство», в 2004 році закінчив Львівський державний фінансово-економічний інститут.

З квітня 1998 року по лютий 2012 року проходив службу в податковій міліції органів ДПС у Львівській області. 

З лютого 2012 року призначений заступником начальника УПМ – начальником слідчого відділу ДПС у Закарпатській області.

З травня 2013 року – перший заступник начальника слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

З липня 2013 року заступник начальника – начальник слідчого управління фінансових Головного управління Міндоходів у Миколаївській області.

З квітня 2014 року на Шукоста М.М. покладено виконання обов’язків заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області