Ринком Іршави ходили кишенькові злодійки

У суботу на ринку м. Іршава орудували дві кишенькові злодійки із Хустського району, яких під час крадіжки грошей затримали приватні підприємці.

Оперативними працівниками карного розшуку Іршавського райвідділу міліції, було отримано повідомлення від приватних підприємців, які торгують на ринку, що ними затримані дві жінки, які вкрали від іршавчанки гаманець з грошима. Вони пішли на місце пригоди, а тим часом до чергової частини Іршавського райвідділу надійшло звернення 34-річної жінки про крадіжку гаманця.

У подальшому оперативним черговим було організовано виїзд слідчо-оперативної група райвідділу. Як з»ясували правоохоронці, люди на ринку м.Іршава відразу помітили двох жінок, які себе вели підозріло, приглядались до жіночих сумок, гаманців, які покупці відкривали при покупках товару.

Жінки, помітивши свою чергову жертву, прислідували її майже по стопам. 34-річна жінка із м. Іршава розрахувавшись за чергову покупку на ринку, поставила свого гаманця до жіночої сумочки і пішла далі. При цьому слідом за іршавчанкою, пішли жінки, одна із яких викрала із її сумочки гаманець у якому було 150грн та банківська картка і перекинула його іншій. Спритні підприємці та присутні в той час на ринку представники місцевої «Самооборони» схопили «на гарячому» кишенькових крадійок і утримували їх до приїзду міліціонерів.

Цю подію внесено до Єдиного обліку. Як розповів, начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця, що на даний час правоохоронці опитують свідків та очевидців даної події, перевіряють крадійок на причетність їх до скоєння інших аналогічних злочинів. Іршавські правоохоронці вдячні приватним підприємцям із м. Іршава, за проявлену ними небайдужість, високу громадську свідомість.

Віта Горзов Іршавський РВ УМВС