Еліксир життя

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

 Еліксир життя

Кульбаба – дуже корисна рослина. Вона містить у собі половину хімічних елементів таблиці Мендєлєєва а також вітаміни А, З, F і групи В. Здавна кульбаба здобула собі статус «еліксиру життя», що має болезаспокійливу, жовчогінну, сечогінну, потогінну, протизапальну і тонізуючу дії.

Як відбілити речі в домашніх умовах

Мистецтвом відбілювання речей повинна володіти кожна господиня. Адже білосніжна скатертина прикрасить будь-який святковий стіл, а завдяки ідеальним білим наволочкам у ваших гостей залишиться тільки позитивна думка про вас.

Оцет збереже колір одягу

Півсклянки оцту не тільки забезпечить легким антистатичним ефектом ваш одяг і допоможе зберегти колір, але і видалить неприємний наліт від мила і з одягу, і з самої пральної машинки.

Екзема: причини, симптоми і лікування

Екзема – гостре або хронічне запальне захворювання шкіри, що має алергічну природу, не передається при контакті, проявляється у вигляді різноманітних висипань на шкірі, іноді з печінням, свербінням і схильністю до рецидивів.

Корисні властивості клітковини

Один із продуктів її розпаду потрапляє в мозок, допомагаючи контролювати голод. Притому, концентрація “гормонів голоду” в шлунково-кишковому тракті може не змінюватися. Це довів експеримент із мишами, який проводив Гарі Фроста з Імперського коледжу Лондона.

Як вибрати кухонну витяжку

Витяжка є чи не найважливішою і ключовою технікою на кухні. Окрім своєї основної роботи, ще вона впливає на інтер’єр простору, формує його своїми габаритами. Тому дуже важливо вибрати витяжку ще до початку ремонту, щоб ви знали, як вона впишеться в картинку.

Садимо помідори

У травні, коли зникає загроза заморозків, висаджують у відкритий ґрунт розсаду теплолюбних рослин.

Як отримати ранній урожай кабачків?

На початку травня саме час саджати кабачки цукіні. Вони ніжні, з тоненькою шкіркою і дуже смачні.

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ»!

http://zakarpatpost.com/