Для ужгородських в’язнів влаштували змагання і лекції

Працівниками соціально-психологічної служби установи для неповнолітніх ув’язнених та засуджених відділення господарського обслуговування було організовано ряд профілактично-освітніх та спортивних заходів. Фізичне виховання і спорт є важливою складовою процесу виправлення засуджених та організації змістовного дозвілля.

З метою заохочування засуджених до здорового способу життя, сприяння формування у них морально-вольових якостей, розвитку позитивних рис характеру стало доброю традицією організовувати різного роду спортивні турніри.

Відбулися змагання з легкоатлетичних видів спорту (підтягування на перекладині, віджимання на брусах), змагання з волейболу та тенісу. Під час змагань учасники проявили неабияку майстерність та прагнення до перемоги. Волейбольне суперництво проходило в атмосфері здорової спортивної конкуренції, азарту та взаємоповаги. Кожен з учасників змагань докладав всіх зусиль, щоб стати переможцем.

Окрім спортивних змагань, читали лекції, переглядали документальні стрічки, присвячену рокам Великої Вітчизняної війни. На завершення ув’язнені та засуджені Закарпатської УВП (№9) декламували власні поетичні вірші, які направили для участі у конкурсі в’язничної поезії “Краснистав-2014”, що планується провести у вересні цього року у Польщі.

Прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області