Тячівські дошкільнята попрощались із садочками

Вражали вальсом, а також гарними сукнями.

Цього річ вперше свято випускного для дошкільнят Тячева набуло нового формату та пройшло у вигляді загальноміського свята прощання з рідними садочками. Міська рада організувала найстаршим вихованцям Тячівського ДНЗ №1 та Тячівського ДНЗ №5 незабутнє святкове дійство на площі Поштовій.

На початку свята маленькі дошкільнята – вчорашні малюки, а в майбутньому – першокласники урочисто увійшли на свій перший у житті Випускний бал. Чарівні дівчата – у бальних сукнях, радісні хлопчиками – в елегантних костюмах. А поруч з ними – найближчі та найрідніші люди: схвильовані батьки та вихователі.

Зі щирими словами привітань та низкою приємних побажань для дітей, батьків та вихователів виступили заступник голови Тячівської райдержадміністрації Василь Каганець та міський голова Іван Ковач.

Теплими словами та порадами, у світ дорослого шкільного життя, повного приємних вражень та цікавих відкриттів, проводжали малят батьки та вихователі. Маленькі випускники у своїх віршах прославляли садочок та щиро дякували за любов та турботу тим, хто протягом кількох років виховував їх, готував до шкільного життя.

В рамках святкувань Іван Ковач ат Василь Каганець вручили подарунки, грамоти та подяки за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у справу навчання і виховання дітей вихователям та музичним керівникам садочків Тячева.

А малята на згадку про свій садочок та рідне місто отримали від міської ради, депутатського корпусу та навчальних закладів міста ексклюзивний дарунок – унікальне видання «Тячів–2014. З рідним містом крокую у майбутнє».

Родзинкою святкувань став прощальний вальс у виконанні випускників, вихователів та батьків, який у серцях кожного з них назавжди залишиться приємним спогадом. Під його завершальні звуки у небо запустили символічні різнокольорові повітряні кульки.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації