Закарпатців ошукали аферисти

Залишивши їх без даху над головою.

Злочинців міліція вже знайшла. У місцевій прокуратурі кажуть, що є всі шанси повернути втрачене майно, адже шахраї продати його не встигли… У закарпатському Мукачевому квартирні аферисти залишили відразу без двох квартир громадянина Америки. Сам він живе у Нью-Йорку, елітні квартири на Закарпатті здавав в оренду, – йдеться в сюжеті ТСН.19:30. За документами чоловік подарував квартири невідомим особам. А про свою щедрість дізнався випадково від свого українського представника. Договір дарування підписував іршавський нотаріус.

Коментувати свої дії він не хоче. У прокуратурі кажуть, що нотаріус мав побачити, що документи підроблені. Окрім того, що шахраї забрали в американця квартири, вони ще й прописали його до невідомих людей. Житель Брукліна на околицях Іршави офіційно не прописаний, це підтвердили в міграційній службі України. Кажуть, що найімовірніше, цю прописку аферисти вигадали, щоб оформити оборудку.

Відомо, що мукачівські шахраї, крім американця, ошукали ще й місцевого професора. Злочинців міліція вже знайшла. Тим часом у прокуратурі кажуть, в обманутих власників квартир є всі шанси повернути майно. Адже його вчасно заарештували і шахраї не встигли продати оселі.

ТСН