Мешканці закарпатського селища Вишково, здавен славляться плетеними виробами із листя кукурудзи

Читайте у новому номері газети «Господарські поради»

Головне не мед, а здорова бджола

Пасічник Леонід Коломієць, у родині якого ще дід та батько були відомими бджолярами та пасічниками на Хмельниччині, почав займатись улюбленою справою із самого дитинства. І донині пам’ятає повчання батька: у бджільництві головне не мед, а здорова бджола

Патетична соната кукурудзяного дзвіночка

Мешканці мальовничого закарпатського селища Вишково, що на Хустщині, здавен славляться плетеними виробами із листя кукурудзи

Немає льоху? Виручить бочка

Якщо ви опинилися в ситуації, коли у вас немає льоху, а його будівництво з якоїсь причини неможливе, допомогти вам зможе старий випробуваний народний спосіб – зберігання овочів у бочці, заритій у землю

Як зберегти колір речей

Якщо потрібно перевірити, линяє чи ні нова річ, ледь намочіть тканину і пропрасуйте її через папір. Якщо на папері залишилися плями, річ краще прати окремо.

Які кури кращі квочки?

Інстинкт висиджування розвинений далеко не у всіх порід курей. Кури-несучки рідко мають такий інстинкт, тому вони дають велике число яєць в році.

Якщо телятко захворіло

Основні причини загибелі новонародженого молодняку – порушення обміну речовин в результаті неповноцінного годування тільних корів, згодовування недоброякісних кормів, відсутність моціону і порушення ветеринарно-санітарних правил вирощування телят.

Національний день свиноферми зібрав тваринників усієї України

Національний День свиноферми зібрав на Київщині понад 400 учасників з усієї України. Привід святкування – відкриття сьомого свинокомплексу у селі Паришків Баришівського району одним із кращих свиногосподарств країни

Кабачок на зиму

Кабачки ідеально підходять для заготівель про запас, як у «чистому вигляді», так і в поєднанні з іншими овочами. Наприклад, кабачок не буде третім зайвим в огірково-помідорному асорті. А в лечо, як це не парадоксально, може замінити і болгарський перець. Але головна заготовка – це, звичайно ж, кабачкова ікра. У домашніх умовах приготувати її зовсім нескладно.

Навар соняшника виводить солі

Від відкладення солей в різних органах, зокрема в нирках, жовчному та сечовому міхурі, в суглобах страждає багато людей. Звичайна вода не здатна виводити сольові відкладення. Із цим завданням можуть справитися корені соняшнику, адже в них є потрібні для цього алкалоїди.

Видаліть нижні листки капусти

Такий прийом допомагає швидше наростити щільний качан на рослині

Як візуально розширити коридор

Багато квартир не може похвалитися великими просторими коридорами. А велика кількість шаф, пуфів і трюмо ще більше краде простір. Звичайно, можна затіяти перепланування оселі і зробити передпокій великим. Дешевше буде візуально розширити простір.

«Господарські поради» – добра газета, для добрих людей

Новий номер газети «Господарські поради» уже в продажу!

Передплатний індекс: 68338.

http://zakarpatpost.com/