Прикордонники отримали подарунок перед відправкою на Донбас

Чергову партію засобів особистої безпеки отримали представники Чопського прикордонного загону від членів Президії Громадської ради при Закарпатській ОДА та представників Асамблеї громадських рад Закарпаття.

В ході зустрічі представники Громадської ради передали «зеленим беретам» бронежилети новітнього покоління вітчизняного виробництва, які виготовлені із застосуванням пластин зі шведської сталі і витримали постріли з автомата Калашникова та снайперської гвинтівки Драгунова – навіть після кількох влучань пластина залишилась цілою.

Роман Гоць висловив щиру подяку за допомогу волонтерів та розповів, що наразі в частині відбувається підготовка четвертої зміни охоронців кордону, які попрямують на схід на зміну своїм товаришам, і ці бронежилети повинні допомогти нашим бійцям повернутись на Срібну землю живими і неушкодженими.

Насамкінець Федір Харута та Роман Гоць домовились про наступну зустріч, на якій будуть розглядатись конкретні кроки щодо надання всебічної допомоги прикордонному загону. В свою чергу, керівник військового колективу запросив представників Громадської ради на церемонію зустрічі третьої зміни наших бійців, які незабаром мають повернутись із зони АТО.

Джерело: прес-служба Чопського прикордонного загону