Брусниця для нирок і серця

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Брусниця для нирок і серця

Фахівці з Університету Хельсінкі встановили, що флавоноли і поліфеноли, що містяться в брусниці, знижують тиск, що добре позначається на роботі серця і судин. Якщо їсти брусницю регулярно протягом 2-х місяців, значно знижується ризик розвитку інфаркту та інсульту.

Нове медобладнання придбали для лікарень Ужгорода

Фотометри, небулайзери, ЕКГ-апарати з принтерами, глюкометри, кардіографи – це не повний перелік апаратів, які закупили для ужгородських амбулаторій.

Дизайн інтер’єру самостійно: 5 порад

Дизайн інтер’єру – справа дуже тонка, особливо коли ми не звертаємося до послуг фахівців і покладаємося винятково на власний смак. І добре, коли він у вас чудовий, але не кожен здатен дати собі об’єктивну оцінку. От і виходить, що ідеальний простір, але непрофесійний і пересічний дизайн.

5 натуральних добрив для домашніх квітів

Якщо виникла необхідність підгодувати кімнатні квіти, скористайтеся натуральними «кухонними» засобами. Вони фактично безкоштовні і знайдуться на будь-якій кухні

Як приготувати кляр?

Різні продукти умочують в кляр, а потім вже обсмажують їх для отримання смачної, золотистої скоринки. Це такий рідкий замінник панірування.

Сіль зробить компот солодшим

Щоб не класти в компот із кислих фруктів багато цукру, можна всипати дрібку солі

Імбир і куркума – натуральні протизапальні засоби

Відомо багато перевірених натуральних трав, які виявляють протизапальні властивості, не надаючи при цьому руйнівних побічних ефектів, як це буває у разі використання рецептурних засобів, пише nature.health-ua.org.

АСКАРИДОЗ: ЯК З НИМ БОРОТИСЯ?

Що ж це за хвороба і як з нею боротися? Про це ми попросили розповісти паразитолога – доцента, кандидата медичних наук Людмилу Вікторівну ХОЛТОБІНУ

Як запобігти удару по нирках?

За найскромнішими підрахунками, не менше 80% людей в наші дні мають недолік енергії в нирках, тобто ниркову недостатність.

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ» по всій Україні!!!

http://zakarpatpost.com/