Іршавська станція юних туристів святкує 25-річчя

Днями 25 років з дня створення відзначала, за «круглим» столом, Іршавська районна станція юних туристів, директором якої є Іван Терпай.

За 25 років своєї діяльності колектив райСЮТур став організаційним центром туристсько-краєзнавчої роботи та розвитку спортивного туризму роботи у районі. Навчання у туристично-краєзнавчих гуртках за цей час пройшли близько 25 тисяч учнів.

Сьогодні багато з них є уже авторитетними педагогами та організаторами туристичної діяльності.

Принципи всебічного виховання школяра активними засобами туризму, з метою підготовки молоді до активної життєвої позиції, покладені в основу діяльності педагогічного колективу районної станції юних туристів. Робиться багато для того, щоб туризмом займалися не тільки школярі та молодь, а й широке число представників громадськості.

Туристичні походи, екскурсії, експедиції відіграють величезну роль у розширенні світогляду як учнів так і дорослих, залученню їх до вивчення історії та природи рідного краю, народної культури з її етнографічними особливостями. Педколектив також бере активну участь у всіх акціях серед працівників освітніх закладів, що проводяться в Україні, а саме: всеукраїнських пошукових експедиціях «Краса і Біль України», « Історія міст і сіл України», «Вишивана Україна» тощо.

Іршавська районна державна адміністрація