Закарпатські активісти передали допомогу для військових АТО

Підійшла до завершення акція «Здай макулатуру-збережи життя» 2014, організована активістами ЗОО «Всеукраїнська Екологічна Ліга» спільно з «Мукачівським еколого-натуралістичним центром учнівської молоді», з метою збору коштів для потреб «128-ї окремої гвардійської Туркестансько-Закарпатської двічі Червонопрапорної механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України» (далі «128-ї бригади») пройшла з неочікуваним успіхом, зібравши відходів вторинної сировини на загальну суму 41 567 грн.

За виручені кошти було закуплено:

102 комплекти термобілизни (з м. Харкова);
170 пар гумових чобіт з утепленим носком (з м. Одеса);
170 упаковок вологих серветок;
Інструменти.

Окрім цього, за кошти, виручені від продажу виробів ручної роботи друзів-однодумців та дітей з Перечинської школи-інтернат на суму 8 515 грн., що проходив на День міста Ужгорода, закуплені медикаменти.

Сортування по розмірах, по напрямках та кількостях днями відбувалося в приміщенні ЗОШ № 8 – лідерів акції по кількості зібраної макулатури (2300 кг.).

Передача на військову частину в м. Ужгород – одному з багатьох підрозділів «128-ї бригади» на території Закарпаття, та власне бійцям «128-ї бригади», що прибули з зони АТО на перепочинок відбулося 28 жовтня. Захисники висловлювали величезну подяку всім і кожному, що допомагають.

Організатори надзвичайно вдячні школярам м. Ужгорода, м. Мукачева, м. Перечин, які були найактивнішими учасниками по збору макулатури.

Ужгородський прес-клуб