Тарифи на комунальні послуги, можливо, переглянуть

В Ужгородській мерії звітували про роботу і майбутні плани керівники комунальних підприємств. Їм представили першого заступника міського голови, який курує цей напрям Івана Волошина.

Зокрема, йшлося, що з ліфтовим господарством ситуація в місті задовільна, майже 80% працюють нормально, не працюють лише ті, що були зупинені ще 4 роки тому. Капітально ремонтували 14 ліфтів, ще 4 планують почати цього місяця. Заборгованості із зарплат та податків підприємство не має, — поінформував начальник ліфтового господарства Сергій Сорока.

Мер Віктор Погорєлов доручив директору КП “Водоканал м.Ужгород” Юрію Омельяненку віднайти внутрішні резерви для зменшення тарифу на воду та водовідведення в Ужгороді, наголосивши, що це одне з пріоритетних завдань на теперішній час.

“Півтора року для захоронення твердих відходів на міському сміттєзвалищі в Барвінку є стовідсотково”, — запевнив мера та першого заступника директор КТП Станіслав Пономарьов.
Незадоволення викликала робота компанії “АВЕ Ужгород”. У вересні підняли тарифи на послуги з вивезення твердих побутових відходів. Іван Волошин просив керівника «АВЕ» надати інформацію про структуру тарифу, щоб проаналізувати та розібратися, що входить в тариф і на чому можна зекономити для зменшення ціни. Проте керівництво фірми без вагомих причин затягує надання відповідних документів. Міський голова дав зрозуміти Федору Ковалю, начальнику відділу ТОВ “АВЕ Ужгород”, що охочих займатися вивезенням твердих побутових відходів в Ужгороді – немало.

“Рекомендуємо вам співпрацювати з міською владою та громадою міста,” – наголосив Віктор Погорєлов.

Відділ інформації Ужгородської міськради