На Закарпатті керівник управління СБУ прямо на роботі зґвалтував лікарку

Військова прокуратура Західного регіону відкрила кримінальне провадження щодо одного із керівників управлінь СБУ в Закарпатській області, який звинувачується у зґвалтуванні лікарки СБУ. Про це УНН повідомили у прокуратурі.

За словами працівниці поліклініки СБУ, її побив та зґвалтував у неприродній спосіб у приміщенні СБУ один із керівників управлінь СБУ в Закарпатській області.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 152 КК України (зґвалтування, тобто статеві зносини із застосуванням фізичного насильства).

Потерпіла заявила, що мала намір звільнитися з роботи і збирала підписи під обхідним листом. Один з керівників управління, який мав підписати документ, запросив жінку відзначити її звільнення. Вони випили алкогольний напій, після цього він запропонував їй зайнятися сексом у неприродній спосіб. Після відмови, чоловік її побив та зґвалтував у неприродній спосіб.

На даний час слідством проводяться усі необхідні слідчо-оперативні дії, у тому числі опитування свідків, призначено низку експертиз тілесних ушкоджень потерпілої та звинуваченого нею чоловіка.

Якщо прокурори доведуть провину працівника СБУ, йому загрожує від трьох до п’яти років позбавлення волі.

http://www.unn.com.ua/uk/news/1421480-na-zakarpatti-kerivnik-upravlinnya-sbu-zgvaltuvav-kolegu Джерело: УНН