Читайте у новому номері газети «Господарські поради»

Симентали Козаків

Фермер із Буковини утримує корів рідкісної породи і здає 25 тонн молока на рік

Колишній міліціонер вирощує фіалки

Львів’янин Анатолій Іваницький зазначає, що його любов до «маніпуляцій» у землі закладена генами ще з дитинства.

Кращий винороб отримав козу

Червоне, рожеве, біле, сухе і солодке – вино на будь-який смак можна було знайти у Мукачеві, де пройшов 5-денний фестиваль вина. Привезли його домашні винороби з усього Закарпаття

Волинські аматори працюють над енергоефективністю сонячних панелей і вітряківм

У Липинах поблизу Луцька мешкає українсько-грузинська родина, яка вже кілька років практично не купує електроенергію у держави. Тепло, світло і комфорт у домі забезпечують навесні та влітку завдяки сонцю, восени і взимку – вітру і енергії землі, – повідомляє Hromadske. Volyn.

Пенсіонерка «виростила» Сад щастя

Щоб перетворити свій будинок на справжні хороми, на думку Валентини Желонкіної, не обов’язково витрачати великі гроші. Прикрасити своє житло оригінальним декором можна і власними руками

Пластиковими пляшками накривають паростки

Пластикове сміття здатне полегшити життя городника, тому зараз потрібно зайнятися його накопиченням.

Садові ножі: для обрізки, щеплення і окулірування

Головне достоїнство будь-якого ножа – гарне лезо. Не виняток з цього правила і садові ножі. Призначені для дрібної обрізки (замість секаторів), окулірування, щеплення, зачистки ран і багатьох інших садових робіт, вони, як хірургічні інструменти, повинні бути гострими і стерильними.

Усуваємо липкі плями від скотчу

Після того як скотч відірваний, на поверхні залишаються липкі плями, які буквально притягують пил і бруд. Як впоратися з ними?

І буде курка здорова

Утримання птиці в зимовий період – справа не стільки складна, скільки клопітка. Тому якщо ви не дотримуєтеся правильних умов, то результатом можуть бути хвороби, низька продуктивність, а інколи і загибель поголів’я

Горох для поросяти

Для швидкого зростання і хорошого розвитку поросят в основний їхній корм треба додавати горох.

Чи важко виростити нутрію

Нутрій можна розводити як цілорічно, так і сезонно.

Підстилка для гусака

Як показує практика, на одного дорослого гусака протягом усього холодного періоду року витрачається близько 45 кг підстилкового матеріалу. Це можуть бути тирса, солома, торф і т. д.

Благодійники роздають худобу фермерам

На Закарпатті започаткували проект для багатодітних родин. Сім’ї, які займаються фермерським господарством, отримають корів буро-карпатської породи. Проект, головна мета якого розвивати фермерство в краї, став можливим завдяки підтримці Європейської Комісії.

Кислотно-лужний баланс крові: що це?

На думку деяких експертів з гігієни харчування, сучасне людство подібно деревам, що пошкоджені кислотними дощами. Так само, як ми забруднюємо планету, аналогічно «забруднюється» й організм людини. Причому, як правило, токсини навколишнього середовища є кислотами різної сили.

Оздоровлюємо печінку

Поява гіркоти в роті, хворобливі відчуття в області правого підребер’я, пожовклі білки очей свідчать про порушення роботи печінки. Доцільно вчасно зайнятися її відновленням, щоб уникнути серйозних ускладнень.

Робимо крем густішим

Для кожного виду крему є свої експрес-методи загустіння, які згладять ситуацію і не поставлять вас в незручність перед гостями становище

Яку гілку і до якого дерева можна прищеплювати?

Способів щеплення – десятки, і вирішують вони масу різних проблем: від відновлення кори до колекції сортів на одному дереві.

«Господарські поради» – добра газета, для добрих людей!

Новий номер газети «Господарські поради» уже в продажу!

Передплатний індекс: 68338.

http://zakarpatpost.com/