Лукашенко: “На переговорах у Мінську випили кілька відер кави”

Лукашенко зазначив, що у Палаці незалежності лідерів “нормандської четвірки” годували всім, що виробляють в Білорусі і Росії

На переговорах у Мінську лідери України, Франції, Німеччини і Росії випили кілька відер кави. Про це заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко за підсумками переговорів, повідомляє “ТАСС”.

“Ви бачили все, як було організовано. Годували всім, що виробляють в Білорусі і Росії. Їли яєчню, сир, молочні продукти, випили кілька відер кави”, – заявив Лукашенко.

За словами Лукашенка, під час переговорів, що тривали понад 15 годин, експерти делегацій спали позмінно, а главам держави відпочити, звичайно, не довелося.

“Все нормально, настрій забезпечили”, – додав він. За словами Лукашенка, він всю ніч не спав. “Як я можу спати, адже моє завдання було підносити “боєприпаси””, – пожартував президент Білорусі.

Нагадаємо, сьогодні в Мінську завершилися переговори в “нормандському форматі” на рівні лідерів України, Німеччини, Франції та Росії, вони тривали більше 15 годин.

За підсумками переговорів на рівні тристоронньої контактної групи і бойовиків був підписаний документ про комплекс заходів по імплементації мінських домовленостей, а лідери держав розробили декларацію про підтримку цих заходів.

112.ua