У Ватикані пройде великопосна ініціатива «24 години для Господа»

Покаянним богослужінням, яке Папа Франциск 13 березня, о 17-й годині місцевого часу, очолить у базиліці Святого Петра у Ватикані, у Римській дієцезії розпочнеться великопосна ініціатива «24 години для Господа», організована Папською Радою сприяння новій євангелізації.

Про це повідомляє сайт http://uk.radiovaticana.va

Під час покаянного моління, яке включатиме індивідуальну сповідь та адорацію, Папа Франциск також сповідатиме каяників. Після завершення богослуження в базиліці Святого Петра, протягом доби в центрі Риму будуть відкриті храми, де вірні зможуть посповідатися і взяти участь в адорації.

У своєму посланні на Великий Піст Папа Франциск схвально відгукнувся про це починання, яке вперше було проведене минулого року, та побажав, щоб до ініціативи в днях 13 і 14 березня приєдналася вся Церква, зокрема, на дієцезальних та єпархіяльних рівнях.

Цьогорічна акція проходитиме під гаслом «Бог багатий милосердям», що є словами з Послання святого Павла до Ефесян. Папська Рада сприяння новій євангелізації приготувала відповідні супровідні матеріали і посібник.

http://religions.unian.ua