Сьогодні в Ужгороді покажуть документальну стрічку про битву за Донецький аеропорт 

Відкриті покази документального фільму про звитягу тих, кого назвали «кіборгами», відбудуться в найбільших містах краю.
Фільм “Аеропорт. Той день” – історія боротьби, про 242 дні справжньої мужності на славу України. Про подвиг сучасних героїв. Про тих, хто став легендою…

Той, хто воював, найбільше бажає миру – кажуть автори і герої фільму.  Прийди на сеанс і поділи відчуття з усією Україною!

Ужгород – неділя, 24 травня – Ляльковий театр, 17-та година.

У понеділок, 25 травня, відбудеться урочиста презентація стрічки в обласному центрі, у великій залі ректорату УжНУ – о 10-ій годині. Вхід – вільний!

https://zakarpatpost.net

One thought on “Сьогодні в Ужгороді покажуть документальну стрічку про битву за Донецький аеропорт 

  • 24.05.2015 at 15:41
    Permalink

    «ДО РІЧНИЦІ ОБІЦЯНОГО І ОБРАНОГО «ЖИТТЯ ПО-НОВОМУ»! В лютому 2014 року, на крові жертв Майдану — «Небесної сотні», до влади прийшли ЗРАДНИКИ ІНТЕРЕСІВ ДЕРЖАВИ ТА ІНТЕРЕСІВ НАРОДУ УКРАЇНИ! 25 травня 2015 року в 13.00 годин, ДО РІЧНИЦІ ОБІЦЯНОГО І ОБРАНОГО «ЖИТТЯ ПО-НОВОМУ», в Ужгороді на площі Народній, перед будівлею Закарпатської ОДА, буде відбуватись СТРАЙК «ТАРИФНОГО МАЙДАНУ»! Запрошуємо всіх обманутих, обіцянкою підняти зарплати та пенсії, а вмісто того, піднятими тарифами на природній газ, електрику, опалення та теплу воду прийти та висказати свою думку цій «ВЛАДІ ВБИВЦЬ»! Тільки разом, завдяки СПІЛЬНІЙ ДІЇ зупинимо «ТАРИФНИЙ ГЕНОЦИД» УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!»

    І.Данацко

    https://www.facebook.com/events/1595327450722017/

    http://vk.com/event94715927

Comments are closed.