На Виноградівщині волейбольний турнір почався хвилиною мовчання

Вшанувавши пам’ять загиблих воїнів у АТО.

Під гімн України і хвилиною мовчання розпочався турнір з волейболу серед чоловіків в с. Дротинці, присвячений пам’яті загиблих земляків воїнів АТО.
На відкритті були присутні Юдіта Петеі — т.в.о.голови райдержадміністрації, Василь Белень — начальник управління освіти, молоді та спорту Виноградівської РДА, начальник відділу молоді та спорту Терезія Тодавчич, батько загиблого воїна на Сході в АТО — Білака Василя В’ячеславовича та інші учасники спортивного заходу.

На турнір зійшлися 5 команди – з Фанчикова, куди нещодавно був привезений загиблий – Совлич Роман Йосипович, з Чорнотисова — Будз Микола Юрійович. Крім того, дві команди з м. Виноградова. Суддівська колегія провела жеребкування і розпочалися змагання. Перша гра проходила між командами «АТЛАНТ» м. Виноградів та Дротинцями, яка закінчилась з рахунком 2:1, на користь господарів. Всі послідуючі ігри проходили в цікавій і напруженій боротьбі згідно графіку.

За підсумками турнірної таблиці переможцями стали команди: ІІІ-місце зайняли господарі, ІІ-місце вибороли чорнотисівці, а чемпіонами турніру стали команда « СЕВЛЮШ» з м. Виноградів.
Незважаючи на спекотну погоду, господарі на чолі з спонсором Володимиром Боглею зробили все можливе, щоб всі учасники турніру почували себе добре.
Призерів нагороджували Василь Белень та Терезія Тодавчич — вони вручили переможцям грамоти, кубки та м’ячі. На цьому заході спортсменами було зібрано дві тисячі гривень, їх передали волонтерам, які ці кошти передадуть 128-ій бригаді. Насамкінець всіх присутніх було запрошено на смачний бограч, який приготував директор Дротинської школи Михайло Мізун.

Олександр Чука, голова ФСТ «КОЛОС»