Як у Берегові медиків вітали

Урочистості відбулися вчора

18 червня з нагоди професійного свята працівників галузі охорони здоров’я України у Берегівському поліклінічному відділенні відбувся урочистий захід. Це свято щорічно відзначають у третю неділю червня.

Привітати персонал Берегівської центральної районної лікарні та Берегівського центру первинної медико-санітарної допомоги з нагоди Дня медичного працівника прийшли перший заступник міського голови Берегова Ольга Бізіля, очільники Берегівської райради та РДА Олена Шедер і Габор Кінч, головний лікар Берегівської ЦРЛ Іван Малеш, начальник відділу охорони здоров’я Микола Бонка, голова профспілкового комітету медичних працівників Берегівської ЦРЛ Богдан Шкоба та головний лікар Берегівського центру первинної медико-санітарної допомоги Руслана Гедєш. Від усіх гостей урочистості медики отримали грамоти та квіти.

У своєму виступі Іван Малеш зазначив, що, на жаль, наразі існує тенденція звільнення багатьох медиків. Наприклад, за останній місяць пішли з роботи більше60 працівників. Основною причиною майже у всіх випадках є складна соціально-економічна ситуація в Україні.

Ольга Бізіля від імені міського голови Золтана Бабяка та від себе особисто подякувала усім працівникам за самовіддану роботу в такий нелегкий для країни час та у період реформування галузі охорони здоров’я, а також допомогу учасникам АТО. Перший заступник вручила почесні грамоти міської ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, добросовісне виконання своїх обов’язків та з нагоди фахового свята працівникам Берегівської ЦРЛ: Елеонорі Боднар, Ганні Боднар, Крістіану Куташі, Катерині Бонка, Ярославі Матій.

Берегівська районна організація Товариство Червоного Хреста також не залишилося осторонь свята та подарувала берегівським медикам прилади тонометри.

Новини Берегівщини