Любителі “кайфу” не втекли від закону

Наряд патрульної служби міліції Мукачева затримав двох водіїв віком 24 та 35 років, у салоні автомобілів яких міліціонери виявили наркотичні речовини.

Вночі співробітники наряду патрульної служби міліції слідкуючи за дотриманням правопорядку на вулицях міста зупинили автомобіль марки “Жигулі” без номерних знаків, яким керував 24-річний мукачівець. Як виявилося, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Також міліціонери помітили у автомобілі мукачівця пристрій для куріння “бульбулятор” та пакет в середині, якого знаходилась речовина зеленого кольору схожа на марихуану.

На п’яного водія правоохоронці склали адміністративний протокол – за їзду у стані алкогольного сп’яніння, а за зберігання наркотиків слідчий міськвідділу міліції відкрив кримінальне провадження.

Другий випадок трапився по вул.Чернишевського у місті Мукачево, де міліціонери помітили припаркований автомобіль. За місцем для водія перебував чоловік середнього віку. Він поводив себе доволі підозріло – пробував сховатися від патруля міліції. Така дивна поведінка насторожила міліціонерів. Як з’ясувалося не дарма, адже у салоні автомобіля була наркотична речовина.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. В ході огляду автомобіля слідчий виявив поліетиленовий пакет з вмістом білої порошкоподібної речовини, зовні схожої на амфетамін.

Обидва запрошені цієї ночі до міськвідділу Мкачева чоловіки, так і не змогли пояснити походження наркотичного зілля.

Вилучені речовини слідчий міськвідділу міліції направив на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. За даними фактами триває розслідування.

Інформація Мукачівського МВ УМВС