Москаль каже, що підпали авто сприймаються вже як “візитівка” Закарпаття

Геннадій Москаль провів нараду з керівниками обласних управлінь МВС та Держслужби з надзвичайних ситуацій щодо останніх фактів займання автомобілів в Ужгороді.

Нагадаємо, що в понеділок на вул. Одеській зайнялася «Шкода-Октавія» зі словацькими номерами, а на вул. Академіка Корольова – мікроавтобус «Газель» (внаслідок останньої пожежі постраждали ще два припарковані поруч легковики). Як встановили експертизи, обидва займання не пов’язані з умисними підпалами. «Шкода» загорілася від короткого замикання електропроводки, а мікроавтобус – через дитячі пустощі з вогнем.

У ході наради Г.Москаль доручив силовикам оперативніше інформувати населення про причини займання автомобілів і зажадав посилити роботу над розкриттям раніше скоєних умисних підпалів.

– Умисні підпали автомобілів уже сприймаються, як «візитівка» Закарпаття й стали одним із найпоширеніших способів неформального зведення рахунків, – зазначає Г.Москаль. – Якщо ці злочини не розкриватимуть за гарячими слідами, їхня кількість тільки зростатиме.

Прес-служба Закарпатської ОДА