Адміністративно-правова реформа згуртувала берегівських юристів

Таку тему мав черговий тренінг для правовиків.

Черговий тренінг фахівців-юристів щодо роз’яснення основних положень адміністративно-територіальної реформи в Україні був проведений у читальній залі Берегівської ЦРБ17 листопада 2015 року для представників громадських організацій, депутатів, волонтерів та голів сільських рад Берегівського району.

Діяльність проекту спрямована на широке інформування населення про ідеї, зміст та результати адміністративно-територіальної реформи, для набуття громадянами4 населених пунктів Берегівського району знань про свої права, свободи і обов’язки, забезпечити вільний доступ громадян до джерел правової інформації.

На тренінгу взяли участь громадяни м.Берегова та Берегівського району, в т.ч. сіл Бене, Запсонь та Шом, різних вікових та соціальних категорій.

Серед запрошених були присутні новообрані, переобрані голови та депутати сільських рад, яких в першу чергу стосується питання адміністративної реформи. Учасники отримали буклети на українській та угорській мовах, які надалі можуть розповсюдити у своїй громаді

Берегівська РДА