За рік в Ужгороді вкрали майже 400 велосипедів

Цього року в Ужгороді до поліції надійшло 370 повідомлень про крадіжки велосипедів, повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Закарпатській області.

За результатами досудового розслідування 39 кримінальних проваджень вказаної категорії направлено до суду з обвинувальними актами. Решта залишаються на розгляді у працівників Ужгородського відділу поліції.

Крім того, у прес-службі правоохоронців повідомили, що співробітники Ужгородського відділу поліції припинили протиправну діяльність двох раніше судимих молодиків, які спеціалізувалися на крадіжках велосипедів в обласному центрі. На їх рахунку понад десяток скоєних злочинів даної категорії. Крадені велосипеди зловмисники продавали майже задарма. Зароблених грошей їм вистачало лиш на придбання продуктів харчування та спиртних напоїв.

Учора ж 18-річний ужгородець намагався викрасти з під′їзду багатоповерхівки три велосипеди, які стояли біля квартири на 8-му поверсі. Злодія помітила жінка і одразу повідомила до поліції. Патрульний наряд, що прибув на виклик, встановили особу зловмисника. Тепер вирішується питання про обрання юному злодію запобіжного заходу.