Дітей-інваліди Закарпаття стали сильніші духом

В Тячівському відділенні обласного центру комплексної реабілітації інвалідів та дітей-інвалідів відбувся спортивно-розважальний захід для діток-інвалідів “Сильні духом” з нагоди відзначення “Міжнародного дня інваліда”.

В даному заході прийняло участь 20 учасників. Загальний контроль та кординація з проведенням даного заходу покладалася на сектор молоді та спорту державної адміністрації.
Змагання почалися з вручення солодких подарунків та розвиваючих ігор меценатами із закордону та області. Діти змагалися в міру своїх можливостей у різних конкурсах та естафетах, які організували керівництво даного закладу та психолог Герчак Марія Миколаївна. Також до розважальної частини конкурсів був запрошений клоун Тоша, який приніс діткам незабутні яскраві емоції.

По закінченню спортивно-розважальної програми завідувач сектору молоді та спорту державної адміністрації Василь Герчак вручив кожному учаснику змагань солодкий подарунок та грамоту районної державної адміністрації за активну участь у такому цікавому дійстві. Також були вручені подяки від районної державної адміністрації в.о. керівника закладу Горкавчук Надії, логопеду-педагогу Гасинець Людмилі та психологу Марії Герчак.

Хочеться наголосити, що дана категорія дітей є важливою ланкою суспільства, які мають право на повноцінне життя. Тому керівництво Тячівської районної державної адміністрації щороку проводить різноманітні заходи з нагоди відзначення Міжнародного Дня інваліда.

Сектор молоді та спорту Тячівської РДА