Лижний сезон на Драгобраті – у розпалі

У цьому переконалися представники ЗМІ, а також туроператори, які знайомляться із потенціалом зимових курортів Закарпаття в рамках інформаційного туру, організованого управлінням туризму та курортів ОДА.

За словами підприємців, практично всі місця продали. Сьогодні відпочинок на полонині Драгобрат є одним із найдешевших, а сніг тут природно тримається до середини травня, що дозволяє довго використовувати потенціал гори.

“Завдяки тривалості снігового покрову Драгобрат є дуже привабливим курортом, – каже начальник управління туризму та курортів облдержадміністрації Денис Ман, – як з точки зору туризму, так і з точки зору лижного спорту. Ми запросили в тур “Закарпаття зимове запрошує” представників ЗМІ та туроператорів, які продають відпочинок на Закарпатті, аби вони пересвідчилися, що курорт працює, розвивається. Судячи з його завантаженості вже сьогодні, зриву курортного сезону не буде».

Під’їзну дорогу від смт. Ясіня до курорту після серйозного пошкодження нещодавнім паводком продовжують відновлювати. До ремонту шляху долучилися підприємці, а до вершини, за словами місцевих мешканців, ведуть ще два запасні шляхи.

Джерело: Управління туризму та курортів Закарпатської ОДА