Єгор Соболєв: Під час Війни за Незалежність ми маємо Президента-баригу

Порошенка треба забирати з президентського крісла, це очевидно більшості думаючих людей, — Соболєв

Народний депутат від «Сомопомочі» Єгор Соболєв відреагував на сенсаційне розслідування Слідства.Інфо, в якому йдеться про офшори Порошенка. Свою думку з цього приводу він залишив на власній сторінці у Фейсбуці.

«Своїм блискучим розслідуванням журналістка Anna Babinets і команда Слідство.інфо документально підтвердили те, що ми всі відчуваємо вже другий рік.

Під час Війни за Незалежність ми маємо Президента-баригу. Все, що його цікавить — гроші у будь-який спосіб. Тому і займався творенням оффшору під час оточення найкращих воїнів країни в Іловайську.

Його треба забирати з президентського крісла, це очевидно більшості думаючих людей. Але треба знайти рішення, які б унеможливили захоплення Путіним ще пари областей при цьому. Путін поза сумнівом зацікавлений в збереженні Порошенка. Корупція є його найкращим агентом в Україні.

Не менш важливо унеможливити прихід таких як Порошенко замість Порошенка. Без позбавлення впливу олігархів вони разом з тим самим Путіним відносно легко знайдуть заміну і забезпечать її прихід до влади.

На вирішенні цих завдань всім думаючим людям пропоную і сконцентруватися» — написав Соболєв.

dzerkalo-zakarpattya.com