Передові досягнення офтальмології уже і в Ужгороді!

Практично до кінця минулого року спеціалізованого сучасного центру з діагностики та лікування офтальмологічних хвороб в нашій області не було. Тисячі закарпатців із проблемами зору змушені були їздити на діагностику та лікування в інші міста, де була можливість надання їм кваліфікованої допомоги

У Закарпатському центрі зору Ви маєте можливість провести сучасне повноцінне офтальмологіче обстеження дорослих та дітей на обладнанні виробництва Японії, США, Німеччини, Словенії. Сучасну діагностику захворювань сітківки при судинних (діабетична ретинопатія, ускладнення гіпертонічної хвороби, глаукома та ін.) захворюваннях та дистрофічних станах (вікова дегенерація сітківки, короткозорість та ін.) можливо швидко та безболісно провести на оптичному когерентному трьохвимірному томографі виробництва Японії Topcon 2000-3D, на статичному периметрі виробництва Німеччини Oculus та на офтальмологічному ультразвуковому апараті виробництва Японії Tomey.

При виявленні захворювання сітківки, яке потребує лазерного втручання, лазерні методики лікування проводяться на сучасному лазерному фотокоагуляторі фірми Alcon (США), при діабетичній ретинопатії та ускладненнях гіпертонічної хвороби на сітківці, при помутніннях оптичних середовищ (вторинній катаракті) та при певному виді глаукоми проводиться лазерне лікування на YAG-лазерному апараті виробництва Словенії. Крім того, в клініці проводяться регулярні консультації провідних фахівців в офтальмології з державної установи «Інститут очних хвороб та тканинної терапії ім. В.П. Філатова АМН України», м.Одеса.

Обстеження та лікування пацієнтів з офтальмологічною патологією проводиться відповідно до сучасних стандартів лікування та діагностики з використанням обладнання виробництва США, Японії, Німеччини, Словенії.

Закарпатський Центр Зору

ТзОВ «Закарпатський центр мікрохірургії ока»,
м. Ужгород, вул. Капушанська, 21 (навпроти центрального входу в Обласну клінічну лікарню, 2-ий поверх, вхід через «Приватбанк»).
Режим роботи: Пн-Пт 9.00-17.30.
Детальніша інформація та попередній запис за телефонами:
(0312) 67-17-50, (066) 753-00-06, (068) 88-400-18

Рішення МОЗ України про видачу ліцензії №507 від 13.08.2015 р., реєстраційне досьє №0608/02-М від 06.08.2015