Машину зниклого водія BlaBlaCar знайшли під Києвом – ЗМІ

У селі Новосілки Києво-Святошинського району поліція виявила авто “Ауді”, яке нібито належить львів’янину Тарасу Познякову, який безслідно зник 4 квітня після того, як виїхав зі Львова до Києва, взявши попутників. Видання “Сегодня” з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомляє, що авто виявили в боксі гаражно-будівельного кооперативу.

“Так, машина зниклого хлопця виявлена в закритому гаражі в Новосілках. Поки поліцейські з’ясовують, кому належить цей гараж і чи здавався він в оренду. Територія навколо оточена поліцією, чекають приїзду криміналістів і кінологів: опергрупа повинна зняти можливі відбитки пальців і обшукати салон авто”, – сказав співрозмовник видання.

Поліція області цю новину поки не підтверджує.

Зазначимо, що видання “Страна” вчора також повідомило про знахідку машини в Києво-Святошинському районі, однак поліція цю інформацію спростувала.

Як повідомлялося, Тарас Позняков, який знайшов попутників на поїздку за маршрутом Львів – Київ через BlaBlaCar і зник безвісти, останній раз виходив на зв’язок під час зупинки на заправці приблизно за 40 км від Києва. Також вдалося встановити, що автомобіль з’їхав з траси в районі села Бобриця, за 23-26 км від Києва. Особи попутників, з якими Тарас виїхав зі Львова: Мазарчук Олег Віталійович (07.12.1969), м. Київ та Дем’ян Володимир Георгійович (24.02.1983), Чернівецька область.

На даний час львів’янина оголошено у всеукраїнський розшук.

7dniv.info