Сварка між двома підлітками завершилася поножовщиною

16-річний витягнув із кишені ножа і вдарив ним у спину свого 17-річного суперника. На щастя, рана виявилася не тяжкою, проте хлопчина все одно матиме проблеми з законом.

До Мукачівського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця с. Макарьово. Чоловік повідомив про те, що його 17-річного сина порізав односелець. Справою зайнялись правоохоронці.

З’ясувалося, що ввечері у селі стався конфлікт між двома місцевими хлопцями. Сварка переросла в бійку. 16-річний вихопив із кишені ножа й вдарив ним у спину 17-річного. На щастя, лезо лише трохи порізало шкіру.

Як встановили правоохоронці, між цими хлопцями вже давно назрівав конфлікт. До старшого на селі дійшли чутки, нібито 16-річний односелець хоче його провчити. Того вечора він перестрів його на вулиці (підліток саме повертався з рибалки). Сварка закінчилася поножовщиною.

Потерпілий не відразу звернувся до медиків. Правоохоронці надали юнаку направлення для проходження медичного обстеження.

– Цей 16-річний хлопець, який завдав удару ножем односельцю, вже фігурував у нас, -розповідає начальник сектору превентивної діяльності ГУНП в Закарпатській області Василь Мадяр. – Хлопчина має складний характер. Місяць тому він лише повернувся додому, а до того близько трьох місяців перебував у розшуку. Справа в тому, що цей підліток завжди втікає з дому, коли з заробітків повертається батько. Тепер ми вивчаємо, що стало причиною бійки та поножовщини.

За фактом нанесення легких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області