В Ужгороді зіграють вальс і сальсу

Травень у нас традиційно насичений багатьма пам’ятними датами і святковими подіями. А ще після Великодня у нашому краї розпочався справжній фестивальний бум. Неабиякий творчий підйом очікується і в головних концертних установах краю.

Вже 11 травня о 18.30 симфонічний оркестр Закарпатської обласної філармонії запрошує всіх своїх шанувальників на програму «ВІД ВАЛЬСУ ДО САЛЬСИ». В одному концерті прозвучить танцювальна музика різних історичних епох, різних видів, стилів та напрямків.

Цей прекрасний вид мистецтва існує в культурних традиціях всього людства, відображаючи менталітет, національні особливості та творчий потенціал кожного народу. Танець споконвіку був не лише розрадою та розвагою людей, а й допомагав їх спілкуванню та зближенню: на сільських майданах, на балах і вечорах, у салонах, клубах, на дансингах та дискотеках молодь звикла зустрічатися і знайомитися, а друзі, приятелі і колеги – відзначати свята і просто весело проводити час. Саме на приємне дозвілля і розрахована ця концертна програма.

Вальс і полька, пасодобль і танго, сальса, румба, мамбо, фламенко – вас неодмінно захоплять у свій вир то легкі та грайливі, то пристрасні і запальні танцювальні ритми. Керівник колективу – Вікторія Цанько. Ведуча концерту – музикознавець Наталія Піцур. Подаруйте собі свято гарного настрою, -підготувала Таїсія Грись.

zaholovok.com.ua