У Великій Доброні затримали трьох наркоторговців з Угорщини

Троє громадян Угорщини систематично перепродавали заборонений товар на території України.

Сьогодні пізно ввечері у селі Велика Добронь на Ужгородщині працівники оперативно-пошукового відділу І територіального управління ДПН Національної поліції разом із працівниками Мукачівського ВКП ГУНП в Закарпатській області спільно з працівником військової контррозвідки СБУ та військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону затримали трьох наркоторговців -громадян Угорщини.

На виконання доручення військової прокуратури в межах кримінального провадження правоохоронці здійснили спецоперацію із затримання збувачів наркотиків.

Троє чоловіків систематично перевозили на територію України заборонений товар. До рук правоохоронців торговці наркотиками потрапили саме під час спроби збуту наркозілля.

В ході огляду авто затриманих правоохоронці вилучили 4 пакунки (загальною вагою близько 3 кг) з речовиною, зовні схожою на опій-сирець. Вартість такого товару на «чорному ринку» сягала б близько півмільйона гривень. Вилучену речовину направлено на експертизу до НДЕКЦ.

Підозрюваних затримано в порядку ст.208 КУпАП. За фактом відкрито кримінальне провадження за ст.309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Ведеться слідство.