У Вилоку затримали угорця, який у спеціально виготовленому тайнику хотів перевезти сигарети

В горе – мандрівника було вилучено контрабандні цигарки та транспортний засіб (як засіб переміщення контрабанди).

Державна прикордонна служба на виконання доручень Президента продовжує вживати дієвий комплекс заходів з метою протидії протиправній діяльності на державному кордоні.

Так, з метою протидії контрабандної діяльності на кордоні України та в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «КОРДОН 2016» на ділянці відповідальності Мукачівському прикордонному загоні проводяться заходи з посилення прикордонного контролю у пунктах пропуску, яке вже дало свої позитивні результати.

Зокрема, сьогодні в пункті пропуску «Вилок» на смугу руху «зелений коридор» прибув легковий автомобіль марки «Фольксваген» угорської реєстрації під керуванням громадянина Угорщини.

Під час здійснення прикордонного контролю у прикордонників виникли підозри щодо можливого переміщення контрабандних цигарок в зазначеному транспортному засобі.

В результаті поглибленого огляду авто, прикордонники відділу прикордонної служби «Вилок» Мукачівського прикордонного загону спільно працівниками Закарпатської митниці ДФС в у багажному відділенні в спеціально виготовленому тайнику та в тайнику під заднім пасажирськім сидінням було виявлено приховані цигарки у загальній кількості 2 500 пачок.

Доступ до цигарок став можливий після демонтажу спеціально виготовлених накладок, які закривали доступ до тайників.

В горе – мандрівника було вилучено контрабандні цигарки та транспортний засіб (як засіб переміщення контрабанди), повідомили газеті «Наш Ужгород» у прес-службі Мукачівського прикордонного загону.

https://zakarpatpost.net