Управління служби безпеки в Закарпатській області оголошує про проведення установчих зборів по створенню Громадської ради

23 серпня Управління проводить установчі збори для формування складу Громадської ради.

 

З метою створення ефективних організаційних та правових умов для реалізації громадянами конституційного права на участь в управлінні державними справами, забезпечення відкритості діяльності Управління, підтримання постійного діалогу з громадськістю, врахування громадської думки у процесі формування державної політики у сфері забезпечення національної безпеки, захисту прав і свобод громадян України про Управлінні створюється Громадська рада.

23 серпня 2016 року Управління проводить установчі збори для формування складу Громадської ради. (час та адресу буде повідомлено додатково).

Керівництвом УСБУ створено ініціативну групу для формування Громадської ради при Управлінні.

Склад ініціативної групи:
1. Мітряєва С.І. – радник при дирекції Національного інституту стратегічних досліджень;
2. Ільницький В.І. – журналіст, ГО «Регіональна асоціація журналістів «Сила слова»;
3. Палінчак М.М. – декан факультету міжнародних відносин УжНУ;
4. Приходько В.П. – економіст, ГО «Інститут управління та регіонального розвитку»;
5. Шевченко С.Ф. – секретар Асоціації ветеранів спец підрозділів.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» для участі в установчих зборах до ініціативної групи необхідно подати заяву та документи. Передбачені вказаною постановою.

Заяви на участь в установчих зборах приймаються до 8 серпня 2016 року.

Матеріали у паперовому вигляді подавати контактній особі групи Сергію Федоровичу Шевченку на адресу: 88000 м. Ужгород, вул. Довженка, 3 (приймальня УСБУ, у вівторок і четвер з 10.00. до 13.00.) та в електронному вигляді на адресу zak.gromadska.rada@ukr.net

Тел. для довідок: 099 063 89 74

http://nedilya.net