90-річний закарпатець, щоб не хворіти, робить стійку на голові

Андрій Надь із села Довге на Іршавщині зізнається, що практично ніколи не хворів і не уявляє свого дня без фізичних вправ.

А ще тримає чималу господарку – кіз та 40 сімей бджіл, повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на Закарпаття онлайн.

Дідусь, попри свій поважний вік, виглядає на років тридцять молодшим. Зізнається, що завдяки щоденними фізичним та дихальним вправам вилікував цукровий діабет. А як тільки відчуває симптоми застуди, одразу робить стійку на голові. Усе, як рукою знімає.

-Після ранкової зарядки обов’язково випиваю 200 грамів води. Головне – це фіззарядка, – ділиться секретами молодості пан Андрій. – На грип не хворів 50 років. А от цукровий діабет можна вилікувати так: йдучи дорогою, порахуйте за скільки кроків ви вдихаєте повітря, а видихнути старайтеся на два кроки більше. Наприклад, вдихнули за п’ять кроків, видихніть – за сім. Причому, вдихайте носом, а видихайте ротом. Це метод йоги. Коли вдихаєте, думайте, що повітря йде не в легені, а в підшлункову залозу. Так я за рік собі вилікував цукровий діабет.

90-річний чоловік сам доглядає своє господарство – косить козам траву, доїть їх. А ще він має 40 вуликів та вправно водить автомобіль.

press-centr.com