Центр Ужгорода відновлять після ремонту вже сьогодні

Про це йшлося 13 липня на засіданні виконавчого комітету.

Розпочалося засідання із того, що Богдан Андріїв поскаржився на тривале відновлення тротуарів та доріг після ремонту у центрі міста. Як виявилося, займається цим комунальне ж підприємство – КШЕП. Гроші на відновлення дороги місто виділило авансом. Втім, як виявилося, частину грошей КШЕПу платять “Обленерго” та “Водоканал”. І от останній боргує КШЕПу 400 тисяч за відновлення дорожнього покриття.

Мер Ужгорода, втім, висловив думку, що можливо, до відновлення доріг потрібно долучити інших підрядниів, якщо свої не справляються. Нагадаємо, КШЕП – це комунальне підприємство.

Разом з тим виконком погодив нові дозволи на розриття доріг в Ужгороді у різних його частинах. Це питання викликало традиційну дискусію на тему відповідальності і контролю за розриттям. Вирішили цього разу, що потрібно вводити фінансові штрафні санкції за затримку розриття. А де саме і як саме їх прописувати, доручили опрацювати юрвідділу. Попередньо є декілька варіантів: прописувати санкції у договорі з прохачем дозволу, проекті рішення чи створити окреме положення про штрафи. З’явитися певне рішення ситуації має до наступного виконкому.

zaholovok.com.ua