Дорожнє покриття нагадує місячні кратери

На Пряшівській-об’їзній у Мукачеві дорожнє покриття вже нагадує місячні кратери.

Місцеві жителі та журналісти неодноразово звертали увагу дорожників на 4 км об’їзної дороги Мукачева, яку практично не можливо подалати без пошкоджень для автомобіля.

Пряшівська-об’їзна дорога знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг Закарпаття, які несуть відповідальність за стан дорожнього покриття автошляхів державного та облансного значення. Саме вони повинні її ремонтувати коштом обласного бюджету, але не робили цього вже близько 5 років.

Слід зауважити, що як і у випадку з Берегівської об’їзною, це не просто відрізок місцевої дороги, це шлях, який веде до Митного терміналу та одного з найкрупніших підприємств міста Flex, а також слугує частиною дороги державного значення Мукачево – Рогатин.

Останню до речі незабаром начебто повинні відремонтувати, але як інформує влада Мукачева, за дивним збігом обставин до проектної документації ремонтних робіт дороги Мукачево – Рогатин не включили прилеглі об’їзні.

Журналісти Mukachevo.net вже неодноразово писали про стан дорожнього покриття сумнозвісної Пряшівської-об’їзної, але всі матеріали, скоріш за все, залишились поза увагою дорожників Закарпаття.

mukachevo.net