Викрали чоловіка? «Кавказька полонянка» по-закарпатськи?

Вчора близької 16-ї години небайдужий громадянин повідомив на лінію  «102», що бачив як просто посеред вулиці в селі Оноківці Ужгородського району викрали чоловіка. Як згодом з’ясували правоохоронці, це було не зовсім викрадення.

Як повідомили zakarpatpost.net у відділі комунікації ГУНП в Закарпатській області, 14 вересня в селі Оноківці люди побачили, як один чоловік заштовхав іншого у свою автівку і поїхав у невідомому напрямку. Зі сторони одному з перехожих така ситуація здалася підозрілою і той подзвонив до поліції.

Поліцейські миттю взялися розслідувати цей зухвалий злочин. Невдовзі патрульні поліцейські знайшли власника автівки, на яку вказав заявник. Підозрюваний у викраденні перебував за місцем проживання у селі Тарнівці Ужгородського району. «Викрадач», який виявився племінником «викрадених», пояснив, що дійсно був сьогодні в Оноківцях і забрав з вулиці чоловіка, але аж ніяк не викрадав. Просто, дядько, хильнувши зайвого попросив племінника, щоб той приїхав за ним і забрав додому. Поліцейські перевірили – «жертва» була в тому ж будинку, ціла і неушкоджена, щоправда захмеліла.

На щастя, інформація заявника не підтвердилася. Все ж, ми вдячні небайдужому перехожому за звернення, бо ж це могла бути реальна подія і тоді важлива кожна секунда і кожна деталь. Просимо всіх громадян брати приклад й інформувати поліцейських, які оперативно встановлять всі деталі події і, можливо, завдяки вам вдасться вберегти чиєсь життя.

zakarpatpost.net