Паралелі. Що «кажуть» поштові скриньки про власників?

Хоч наразі інформаційний простір заполонив Інтернет, однак читати газети, що виходять у друкованому вигляді наші краяни також люблять. Багато хто стверджує, що запах паперу не може замінити жоден монітор. Утім… незважаючи на це, у багатьох будинках поштові скриньки у вкрай занедбаному стані і потребують оновлення.

Сьогодні в Ужгороді активно створюються ОСББ і мешканці багатоповхікок вже давно перестали сподіватися на те, що хтось полагодить їм електрику чи каналізацію безкоштовно. Це ж стосується і придбання та встановлення скриньок для періодики.

Зокрема, цими днями zakarpatpost.net став свідком, як на Заньковецької у одному з під’їздів жильці замінили скриньки на нові. Справді вони виглядають більш естетично привабливо, ніж «допотопні» у сусідньому. Крім того, дехто просто перефарбовує старі скриньки. Навіть у такому вигляді вони вже мають доволі ошатний вигляд.

Слід зазначити, що вартість поштових скриньок не є захмарною. Тож придбати їх по кишені багатьом. Однак чомусь  до таких «дрібниць» в багатьох ужгордців просто не «доходять руки».

До речі, як не дивно, у окремих населених пуантах Ужгородського району, як виявляться, є такі вулиці, на яких взагалі немає скриньок.

zakarpatpost.net