Повітряна радість. В Ужгороді перехожим пропонують різнокольорові кульки

Ужгород стає все більш європейським містом. Сьогодні на проспекті Свободи можна було придбати «повітряний сюрприз» всього за 20 гривень.

Слід зазначити, що в сусідніх обласних центрах, скажімо, у Львові вже давно вуличні продавці реалізовують кульки бажаючим не з окремих торговельних  точок, а з-посеред людного натовпу. Туристів це неабияк тішить.

В Ужгороді, до речі, це також уже не перша спроба зробити щось креативне. Наприклад, останнім часом у кав’ярнях закохані мають можливість купити квіти. До того ж, на Корзо, Волошина та на набережній Незалежності дівчинка Люба пропонує бажаючим вироби з бісеру.

А от повітряні кульки посеред вулиці можна купити не часто (хоча вчора їх продавали на Швабській і взагалі вже кілька разів можна було помітити в місті продавців латексних святкових атрибутів). zakarpatpost.net також придбав для колективу редакції кілька строкатих кульок.

Подібні сюрпризи, до речі, допомагають підняти настрій і собі, і зробити щось приємне для інших. Як казав Максим Горький: «Життя – це мистецтво знаходити в усьому красу і радість».

zakarpatpost.net