Ужгород стане містом кохання?

Вода на річці Уж біля мосту Масарика вимила каміння так, що утворилася символічна фігура серця. Перехожі із захопленням спостерігали за «знаком кохання» і ділилися з zakarpatpost.net думками з приводу побаченого.

-Серце – добрий знак, навіть якщо воно умовне і навіть якщо водяне. Хочеться, аби Ужгород став справді містом кохання. Любити – це ж так прекрасно! – зазначив ужгородець Василь.

– Якесь паранормальне явище. Серце правильної форми. Вперше стала свідком подібного. Хоч надворі осінь, але хочеться, аби в душах усіх нас буяла любов, – наголосила студентка Марта.

-Кожен бачить те, що хоче, – прагматично заявив сивочолий дідусь на велосипеді. – Як на  мене, серед води просто каміння.

-Не тільки діти, але й дорослі часом вірять у дива. І це – чудово! До речі, всіх нас щодня супроводжують якісь знаки. Їх треба тільки помітити…  Хіба ж погано бачити довкола себе щось прекрасне!? Мені хочеться, щоб усі в нашому місті кохали і були коханими, – запевнив ще один перехожий.

Як би там не було, а серце на воді не залишило байдужими багатьох ужгородців. І хочеться щиро вірити, що воно справді – не випадковість, а добрий знак усім нам.

zakarpatpost.net