Хустські депутати говорили про режим дня шкіл

 З якої години навчатимуться хустські учні депутати так і не вирішили. Збиратимуть пропозиції. Крапку над «і» поставлять лише на наступній сесії

25 жовтня пройшло засідання сесії Хустської міської ради. Провели його міський голова Володимир Кащук та секретар міськради Володимир Ерфан. На розгляд народних обранців було винесено три блоки питань: «Бюджетні», «Рішення, пов’язані з врегулюванням земельних відносин та майна комунальної власності» та «Різне»

Після звіту начальника міського фінансового управління Марини Глеби, депутати перерозподілили кошти на нагальні потреби міста, зокрема, додатково виділили гроші на ремонт вулиці Івана Франка та на створення ОСББ. Відтак вони затвердили низку рішень щодо проведення експертно-грошової оцінки земель, зміни цільового призначення ділянок, детального плану територій тощо.

Піднялося під час зібрання і питання вуличного освітлення,  адже коли на якомусь із ліхтарних стовпів перегорить лампа, представників фірми «Хуст-Елекро» мешканці міста чекають місяцями. Тож депутати наполягали на присутності на сесії керівника фірми Владислава Кадара. Відтак його вирішили  запросити на наступне зібрання.

Та найцікавіше відбувалося під час засідання питання про режим дня начальних закладів. Тож питання народні обранці вирішили додатково вивчити,  взяти до уваги пропозиції батьків і кінцеве рішення прийняти під час наступної сесії.

zakarpatpost.net